EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

DISSENY GRÀFIC

Des de desenvolupar una identitat o marca i els diferents elements visuals que la componen, a generar la gràfica publicitària pel punt de negoci i els diferents suports comercials, passant pel disseny editorial, la maquetació i la redacció de continguts. Tenim les capacitats per comunicar la teva marca.

A Ingenia Creatius t’ajudem en oferir la millor comunicació offline i online per al teu públic. Ens entendrem amb tu i a ells els convencerem!

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

Una web és molt més del que veiem a primer cop d’ull! A Ingenia Creatius administrarem el teu projecte web de cap a peus. Gestió de dominis i hosting, programació i posicionament a cercadors, comerç online, disseny a mida amb la millor usabilitat i adaptació responsive a tot tipus de dispositius.

Un projecte web és la identitat digital de la teva marca i la base d’operacions de la teva estratègia de màrqueting a la xarxa. Ens hi connectem?

MÀRQUETING DIGITAL

Una presència efectiva a la xarxa és el recolzament definitiu per a l’èxit de la teva comunicació. Avui disposem d’un gran ventall d’actuacions que poden refermar la presència de la teva empresa, comerç o negoci a la xarxa.

A Ingenia Creatius treballem la teva estratègia digital en funció dels teus objectius i necessitats. La gestió de xarxes socials, publicitat digital-Ads a plataformes com Google, Facebook o Instagram, campanyes de banners o emailing, remarketing, etc., són opcions viables que sens dubte potenciaran el creixement i l’assoliment dels teus interessos i objectius!

NOSALTRES

Ingenia Creatius és un estudi de disseny gràfic i comunicació on defensem el gust per la simplicitat i una comunicació clara i concisa. Ens agrada la diversitat i, en base a això, desenvolupem la nostra tasca en àmbits de negoci d’una gran pluralitat. Treballem per a empreses, administracions públiques, institucions sanitàries, centre educatius, comerç i associacions culturals, entre d’altres.

Som una estructura petita, àgil i multi-disciplinar – com reclamen els nous temps – en sinergia amb col·laboradors de trajectòria i vàlua que convenç, tant per les paraules, com pels fets. Des de fa més de 25 anys oferim un servei integral, personal i amb personalitat.

Actualitat

Camins cap a la creativitat: el Pensament Lateral

Una de les idees i conceptes que més a influït en la nostra metodologia de treball al llarg…

“Fem estiu” amb l’Ajuntament de Terrassa

Comencem l’estiu de la millor manera! Presentem el darrer treball que hem desenvolupat per encàrrec de la Regidoria…