14 anys del cicle Escenes Locals a Terrassa

La situació actual causada per la pandèmia ha provocat malauradament l’ajornament de la 14a edició del cicle de teatre Escenes Locals que organitza l’Ajuntament de Terrassa dins del programa Cultura al Territori i Més a prop Terrassa.

Ens agrada el teatre, i molt!!! I esperem que el sector pugui sortir de l’atzucac en que per desgràcia es troba per tal que la gent que estima el teatre: actors professionals i aficionats, espectadors, seguidors, promotors i productors, puguin gaudir quan abans millor de monòlegs, comèdies, drames i musicals.

El cicle Escenes Locals va néixer l’any 2006, i un any després comptava amb una programació de 6 propostes on ja hi trobem alguns dels noms més rellevants d’entre les companyies de teatre locals com: 34 Passes, Qollunaka, Punt i Seguit teatre o el Centre Social Catòlic. Amb els anys, com el bons vins, el cicle ha crescut i millorat, i en la graella de l’edició d’enguany podrem assaborir fins a 16 propostes teatrals.

La imatge que encapçala aquest escrit és la gràfica que lluirà la 14a edició del cicle Escenes Locals, si tot va bé…, la propera tardor. A Ingenia Creatius ens complau, i estem molt satisfets, d’haver donat vida gràfica a aquesta proposta cultural els darrers 13 anys. I aprofitem aquest “post” per mostrar un petit recull de diferents propostes que hem desenvolupat any rere any per vestir aquest esdeveniment.